Home » Naš tim

Naš tim

Hano Uzeirbegović – predsjednik

Slikovni rezultat za hano uzeirbegović

Rođen sam 1976. godine u Zagrebu gdje sam završio osnovnu školu “Ivan Cankar” nakon koje upisujem XII. Gimnaziju. Godine 2002.  diplomirao sam na Filozofskom fakultetu povijest i geografiju. Od 2003. radim kao nastavnik u Hotelijersko-turističkoj školi u Zagrebu. Od prvog radnog dana bavim se proučavanjem i razvojem različitih e-learning alata u nastavi. Tijekom privih godina rada položio sam razne tečajeve povezane sa informatikom. Od kojih bi spomenuo Izrada web stanica putem FrontPagea, Izrada online tečaja putem WebCT-a., ECDL-diploma. Nakon ovih tečajeva upisujem E-learninng akademiju smjer Tutoring. Krajem 2015. sudjelovao sam na prvom ISE MOOC-u iz kojeg sam dobio slijedeće značke.Osim stručnog usavršavanja radio sa i na organiziranju i koordiniranju live stream natjecanja Gastro. Kao dio tima radio sam i na razvoju modula ICT u turističkoj industriji. Tijekom prošlih godina bio sa i glavni administrator stranice za ZUTS RH. U periodu od 2005. do 2013. bio sam predsjednik školskog odbora. U periodu od 2009 do 2014. član sam Povjerenstva za pripremu i provedbu natjecanja učenika srednjih škola iz povijesti.- član Povjerenstva za samostalne i istraživačke radove. U suradnji sa Sašom Petoševskim Novakom odradio sam likovnu koloniju u O.Š. „Grigor Vitez“ Održao sam i nekoliko predavanja na različite teme ( Strategije učenja i poučavanja o holokaustu (2005); E-learning alati u nastavi povijesti (2015.))


Petar Ćuričić – potpredsjednik

Rođen sam 1972. godine u Zagrebu gdje sam završio osnovnu školu “Ivo Marinković (Rapska)” nakon koje upisujem Tehničku školu Ruđer Bošković  Godine 1997.  diplomirao sam na Filozofskom fakultetu povijest i Informacijske znanosti.Od 1995. do 2005. radio sam kao organizator i distributer ulaaznica za NK Dinamo; od 1996 do 2005. HRT-radno mjesto dokumentarist i pretraživač te izrađivao baze podataka Meridio. Trenutno sam zaposlen na Otvorenom učilištu kao nastavnik- voditelj programa. Sudjelovanje u aktivnostima jačanja kapaciteta institucija – analiza potreba; razvoj novih programa; strateško planiranje; suradnja s javnim i privatnim sektorom.Priprema natječajne dokumentacije za natječaje javnih institucija za zapošljavanje (HZZ, gradski uredi Grada Zagreba, županijski uredi, i dr.)
Suradnja s javnim institucijama za zapošljavanje, obrazovanje i javnu upravu (Gradski ured za branitelje, Županijski ured za poljoprivredu, Hrvatski centar za poljoprivredu hranu i selo) i suradnja s nevladinim sektorom (O.A.Z.A. Održiva alternativa zajednici; Zelena mreža aktivističkih grupa (ZMAG); Hrvatska voćarska zajednica) – analiza potreba, izrada novih obrazovnih programa koji prate tržište rada odnosno potrebe naručitelja; praćenje provođenja edukacije; pružanje tehničke pomoći, izvještavanje. Pružanje tehničke pomoći javnim institucijama za zapošljavanje u području razvoja organizacije – izrada baze podataka; kreiranje programskih rješenja za administrativno i financijsko praćenje poslovanja i izvještavanje. Jačanje ustanove na programskoj razini – kreiranje, provedba i evaluacija novih programa osposobljavanja i usavršavanja u sektoru administrativnih, poljoprivrednih i informatičkih programa (ECDL). Priprema i provođenje programa osposobljavanja – organizacija nastave, koordiniranje aktivnosti, financijsko praćenje i planiranje; evaluacija i izvještavanje. Priprema i provođenje ICT edukacije – CAD Dizajn, GeoGebra, MathLab, programski jezici C++ i C#, E-business (Marketing društvenih mreža). Priprema i provođenje seminara i radionica za izradu e-learning sadržaja – e-learning i kombinirana nastava (blended learning) na Moodle platformi. Praćenje i nadogradnja administrativnog praćenja provođenja nastave na platformi Moodle.